top of page
Post: Blog2_Post
Søk
hannevestre9

Fredagsbladet 45 (2023)

Markering foran Stortinget

Kjære Steinerskolefamilie - takk for en helt utrolig støtte via FAU foran Stortinget på onsdag! Vi var så mange fra Nesodden, og det kjentes virkelig som om vi alle var en stor familie som protesterte sammen for det som er så viktig for oss. Økonomiske rammebetingelser som sikrer en levedyktig Steinerskole!

Det ble en virkelig flott markering, med gode og morsomme paroler og stort oppmøte, tusen takk! Det kjennes godt for skolen å ha en så sterk og handlekraftig foreldregruppe i ryggen.

Ledelsen og styret fortsetter arbeidet med lobbyering og dialog med både forbundet vårt, lokale og nasjonale politikere. Vi gir oss ikke før vi har fått bekreftelse på at de økonomiske vilkårene for trygg og forsvarlig drift som sikrer både kvalitet og egenart er på plass.










Info ang julemarkedet


Vakter på julemarkedet

Nå ligger vaktlistene ute på nesoddenjulemarked.no

Du finner vaktlisten under: OM VAKTENE


Gå inn og sjekk din vakt med en gang!


Alle foreldre på skolen og barnehagen må ta en vakt hver. Det er obligatorisk for alle som har barn på skolen og i barnehagen!


Hvis du har fått en vakt som er umulig for deg å ha, må du selv finne noen å bytte med – men gi beskjed til vaktlistegruppa på mail så vi får endret listene: vl.julemarked.nesodden@gmail.com så fort som mulig.


NB! Det er kritisk at du finner en annen vakt hvis du selv ikke kan. Ellers vil andre foreldre bli nødt til å ta doble vakter. Dette er noe vi virkelig ikke ønsker.


Om du likevel ikke kan delta på selve julemarkedsdagen må du si fra til vaktlistegruppa umiddelbart. Da vil du få tildelt andre oppgaver i for- eller etterkant av markedet.


NB: Dere må også sjekke vaktlisten på nettsiden igjen mandag 20.november for å se eventuelle endringer som kan påvirke


Julelotteriet

Tradisjonen tro er det elevene i 2.- 6.klasse, sammen med foreldrene i 6.klasse som selger lodd til julelotteriet.


Julelotteriet bidrar i stor grad til fortjenesten til julemarkedet hvert år. Hvert år er det mange fantastiske premier å vinne, og i tillegg er det populært hos elevene. Den eleven som selger flest lodd vinner selv en fin premie!


Loddsalg i 2.- 6. klassene


Nå på mandag får alle elevene tildelt ett nummerert loddark av klasselærer.


• Ett lodd koster 10 kr • Man betaler med Vipps til 76200


Selger eleven ut loddarket leverer man dette inn hos Hanne Fredrikke på kontoret, og hvis man vil kan man få et nytt.


Alle loddark MÅ leveres tilbake til Hanne Fredrikke før slutten av dagen mandag 20.november.


Viktig: Alle lodd må leveres tilbake selv om det skulle være skadet, eller ingen lodd er solgt. Ingen kan lage egne lister, eller fylle på flere lodd enn det som står på loddarket. Dette er Lotteritilsynet sitt regelverk som vi må følge for retten til å selge lodd.


Alt av info om markedet og premiene står på nettsiden: nesoddenjulemarked.no




Forberedelser til Lanternefest

Det er mye som må ordnes og forberedes til Lanternefesten. Det er ikke bare sanger som skal øves inn og lanterner som skal lages, 3. klasse stilte stort opp i år. Ikke bare øvde de i flere uker og viste oss flott spill, de ryddet også hele Isibanen slik at den var klar til så mange mennesker. Takk, 3. klasse!




Engleproduksjon

Vi har hatt engleproduksjon også i 9. klasse som både skal pryde klasserommet og også selges på julemarkedet. Vi har fått nydelig oppskrift av Camilla, og har forsøkt å følge den til punkt og prikke. De skal monteres i morgen.








Acro Yoga

Tord hadde en populær og gøyal gymtime for 9. klasse i dag - Acro Yoga. Acroyoga er en fysisk praksis som kombinerer yoga og akrobatikk. Acroyoga inkluderer mange typer partner- og gruppeakrobatikk der i det minste en person blir løftet. Som sådan trekker den også på tradisjoner med sirkuskunst, cheerleading og danse-akro.



Forberedelser til Lanternefesten

i 4A begynte de forberedelsene til Lanternefesten allerede i forrige uke. Lanternesanger er øvd inn hver dag både på norsk og tysk. Denne uken skrev de også første verset av en tysk lanternesang og tegnet til den med fettstifter i silkebok. De nydelige 4. klasselanternene ble akkurat ferdig i tide, og resultatet fikk vi alle glede av i går. Vi gledet oss sånn og for en fest det ble!








Yatzy/Yahtzee

6. klasse har besøkt fadderklassen sin flere ganger i det siste. Denne gangen hadde begge klassene matematikkperiode i hovedfag, så da møttes de for å spille yatzy og samtidig få øve på å legge sammen poengene, som etter hvert blir ganske høye. Det er alltid hyggelig å være sammen, så det skal vi fortsette med.






Lanternefest 2023

Kjære foreldre i 1. - 5. klasse - takk for en nydelig Lanternefest i går. 5. klasse viste vakker lyseurytmi, og det var som vanlig stemningsfullt og høytidelig å gå sammen i mørket, syngende på lanternesangene vi er så glade i, ned til Isibanen. Der viste 3. klasse et flott spill, og koret varmet våre sjeler i mørket. "Kronen på verket", i alle fall for barna, var alle de deilige lanternekakene vi fikk til slutt. Tusen takk for bakverk, foreldre i 2. klasse!





Etterlysning

St. Martin mistet sverdet sitt på vei fra skolen til Isibanen i går! Har noen funnet det? Ta kontakt med Christine Pramm/3. klasse. Sverdet er i tre, naturfarget med skinn ved skaftet.




Elevkafé:

6. klasse har fått en ny klasselærer dette året. I starten av året nevnte lærer Ida at hun ville ha elevkafé for å bli kjent. En periode hvor elevene hadde jobbet ekstra bra ble det satt ut i livet.

Elevene lagde et flott langbord i klasserommet og andre elever lagde vaffelrøre. Det ble en veldig hyggelig samling.



Forsinket rapport fra 1. klasses Mikaelifeiring!

Pga sykdom så fikk vi ikke sendt våre bilder fra 1. klasse sin Mikaelifest, men bedre sent enn aldri!

1. klasse hadde en flott Mikaelifeiring dagen før resten av skolen. Vi hadde motsprøver, eventyr, Mikaeliring og et feiende flott flammeshow!

Barna ble slått til ridder med sverdene de selv hadde laget og helt til slutt koste vi oss med suppe, sverdbrød og eplekake! Nam!


Og se hvor flott lønneblad barna har malt!


" Når de gyldne blader faller ned, ned mot jord.."








520 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page