Om julemarkedet

Ferdige!

Årets julemarked: LØRDAG 25. NOVEMBER 2017

Årets store begivenhet for familiene og skolen er julemarkedet. Her får du som forelder sjansen til å lage fine produkter, lære nye teknikker, delta i organisasjon og salg, teste ut ideer og bidra til å gi skolen og barnehagene et økonomisk løft til mange forskjellige investeringer og aktiviteter i og rundt skolen. Her kan du bli kjent med nye mennesker og delta i nye utfordringer i en hektisk, innholdsrik og svært sosial atmosfære. Ditt bidrag teller! På vår skole blir du bidragsgiver til for eksempel opprustning av bibliotek, uteområder, uteleker, møbler til 17. mai eller støtte til elevenes kunstneriske og sportslige aktiviteter. Julemarkedet holdes den siste lørdagen før første adventshelg.