Lekser 8. klasse

Fag: Innhold:
Hovedfag Astronomi til 14.2.: Skrive inn tekst om universet i silkeboka. De som ikke var til stede i går har fått ny silkebok med dikt, informasjon om føring av boka, samt info om tegning av Dyrekretsen på bokas midtsider. Forside, innholdsoverskrift og dikt med tegning må gjøres ferdig til 14.2.

Til 15.2.: Tegne ferdig verdensbildet gjennom tidene. (Tekst ble ferdig på skolen.)

Norsk  Til torsdag 15.02 skal alle ha lest ferdig i «Rekrutten» Da skal elevene skrive et refleksjonsnotat om boken på skolen i første fagtime. De får spørsmål de skal svare på fra innholdet+ deres egene tanker/meninger om ulike temaer.
Engelsk  Vi arbeider nå med å øve resitasjon av talen «I have a Dream» av Martin Luther King jr, og bruker de resterende engelsktimene til dette.
Matematikk Elevene skal øve til prøve som gjennomføres førstkommende fredag. Lekse er å øve på oppgavene på side 134 og 135 i Grunntall 8. For de som har vært mye borte er det lurt å se på eksempeloppgavene fra side 106 og fram til disse øveoppgavene om noe er vanskelig på øveoppgavene.
Tysk  Til tirsdag 6.2. tallene fra 0 til 100 muntlig og skriftlig
Religion  Ingen lekser ennå. Vi skal nå lese Matteusevangeliget i sin helhet, samtaler etc om innholdet.
Gymnastikk  Innegym 31. januar
Annet  Alle elever skal ha med seg 8 wienerpølser+en pakke med lomper til karnevalet på fredag. De skal leveres på skolekjøkkenet når de kommer om morgenen.